InnerConnect

Praktijk voor Reflexzonetherapie, Haptonomie en Massagetherapie


Your Subtitle text

Tarief en Vergoeding

Tarief

De behandelingen zijn standaard 60 minuten en bedragen per 60 minuten € 65,00.
Het eerste consult is inclusief intake/anamnese.Vergoeding

De kosten van mijn therapeutische behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars als u aanvullend bent verzekerd voor complementaire/alternatieve geneeswijzen en als ook de door InnerConnect toegepaste behandelmethodieken (zoals ooracupunctuur, haptonomie en/of reflexzonetherapie) onder de aanvullende polis zijn gedekt.
Controleer dit op uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. 

Voor drie grote zorgverzekeraars is hieronder opgenomen welke behandelmethodieken momenteel wel en niet worden vergoed bij InnerConnect als zorgverlener.


Behandelmethodiek vergoed door betreffende zorgverzekeraar? 

 

Achmea

CZ

VGZ

(Oor)acupunctuur

Ja

Ja

Ja

Haptonomie

Nee

Ja

Nee

Natuurgeneeskunde (overige)

Ja

Ja

Ja

Reflexzonetherapie

Ja

Ja

Ja

 

Wat niet wordt vergoed: sportmassage, medical taping, dry needling, voedingsadvies,  ademhalingsoefeningen en triggerpointtherapie. Verder worden voor InnerConnect als zorgverlener in principe niet vergoed alle behandelmethodieken welke niet expliciet in bovengenoemde tabel worden genoemd. Raadpleeg uw zorgverzekaar in geval van twijfel of in het geval van een andere zorgverzekeraar dan de genoemde drie.

Alle behandelingen zijn op basis van afspraak. U heeft hiervoor geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist.
Bij welke organisaties aangesloten

Ik ben met mijn praktijk geregistreerd als natuurgeneeskundige bij:
VBAG
RBCZ
TCZProcedure bij geschillen of klachten

Bij geschillen of klachten met de behandelaar/therapeut kunt u een beroep doen op de klacht- en tuchtrecht-regeling van de VBAG. Het is mogelijk om een klachtenformulier bij de VBAG-ledenadministratie op te vragen via: ledenadministratie@vbag.nl. Deze zorgt dan voor doorzending. Dit gebeurt ongeopend indien op de enveloppe “klachtencommissie” is vermeld. De VBAG neemt dan contact op met Quasir. De klacht wordt in behandeling genomen door Quasir. De klachtencommissie van Quasir zal dan een klachtenfunctionaris toewijzen.


Voor nadere bijzonderheden met betrekking tot wetten, beroepscodes en de klachtenregeling die van toepassing zijn op mijn werk zie pagina Contact & Privacy.